Mysig Torsdag.



Idag har de varit en mysig dag :)
Dagen börja med praktik där jag trivs jätte bra. Jag praktiserar i en träningsklass ( Folk i behov av stöd ). jag har också sån tur att jag har min kära vän Patrik som också praktiserar där fast i en annan klass. Efter de åkte jag in till stan och mötte uåpp Patrik för att sen möta Malin och ta en rundra på stan. När Patrik åkte för att träna gick jag och Malin och käka ( Sushi ) MUMS. sen tog vi en runda till på stan..
Jag hittade en ny pyjamas, ett spets linne och en chockladansiktsmask. ( lägger upp bilder på det sen ). Efter de kom mamma och hämta mig i stan. Vi åkte till Morfar och hämta en resväska. Eftersom vi ska åka nu på lördag.

Nu sitter jag här i soffan med ansiktsmask och pärondricka, kollar tv och lite sånt mys..
snart ska jag fixa mina naglar och packa lite innan det är dags för sängen :)

Xoxo / Fanny

...........


Kärleken är över och det gör ont........

Seg dag.

Ja det ända jag gjort sen jag kom hem är sovit och färgats mammas hår...  Min mage tar som fan på krafterna asså.. hoppas snart jag får reda på vad fan som händer med den.. Pallar inte ha de såhär längre..

Men men nu kollar jag lite tv bara blir inte så mycket mer än så idag..

Säger god natt och så nu.

Xoxo / Fanny

In love.................

Nice.

Så nice dag.. börja skolan vid 8 och sluta kl 11 ;D riktigt skönt faktiskt.

Igår kväll hade vi folk här på fika :) Först kom Thomas med bullar och sen kom Björn. Efter ett tag kom Wiktor en snabbis innan han skulle dra iväg och jobba :) mycket trevligt.. annars har de inte hänt så mycket..

Jo jag färga min mammas hår igår också men vi måste ta de en gång till så be blir bättre färg :)

Nu blir de väl snart lite käk och sen får vi se vad jag orkar göra idag..

Xoxo / Fanny

Jävla mobil...

Mamma väckte mig imorse vid 11. Min mobil hade dött och e helt cp den stänger av sig hela tiden.. jävla skit mobil. Ska köpa ett nytt batteri och de om de hjälper.. Annars får jag köpa en ny mobil helt enkelt..

Nu sitter jag i soffan med mamma och tänkte snart käka något, sen får vi se var dagen blir av.

Ska ju åka till Spanien snart och jag läntar så mycket.. VILL ÅKA NU!!!!

Hör sen

Xoxo / Fanny

.

Jag har inte skrivit på några dagar. Har verkligen inte pallat.. men nu är jag tillbaka..

Kan bara säga att jag hade en Galen lördag. TrashQueen gick till final så de blir Stockholm nästa :)
Jag fick en autograf på bröstet av Andy Sinner ;D den första han skrivit på någons bröst haha jag känner mig stolt. Sen fick jag också skrivit TrashQueen på rumpan. Samt skrapa jag sönder mina knä och fick en bula i huvutet.. Hmm ja de va en galen kväll men jag hade As kul.. De blev kanske lite mycket för min del men så blir de för alla ibland fast jag har ju varit med om värre.

Nu blir de sängen för min del.
God natt <3

Xoxo / Fanny

Love!

Natti.

God natt alla kära!!!

Xoxo / Fanny

Idol....

Har precis kollat idol med mamsen :) sjukt bra alla va idag måste jag säga... Brukar inte följa de så eller va så inne i de men de va faktiskt skit bra idag och rörande ;D Vem tycker ni ska vinna ? Själv har jag ändå mina favoriter Andreas och Jay ;) Super vad jag är förälskad i dom. haha..

Nu ska jag kolla lite på datan och så.

Xoxo / Fanny

Mysig fredag!

när man vaknat och gjort vid sig åkte jag och mamma till klippan, mamma skulle hämta upp lite saker där, sen bar de av till helsingborg, först för att hämta mitt pass och sen hem till sandra.. Sandra hade bakat goda bullar och massa gott. Sen kom thomas också och fika med oss :) Det blev färgning och klippning på Sandra, får hoppas hon blev nöjd. På vägen hem åkte jag och mamma och handla lite. När vi kom hem laga jag lite mat och prova kläder inför imorgon :D

Nu sitter jag och kolla på EMA på mtv sen blir de kanske lite fixning på rummet ;D

Hörs väl snart igen..

Xoxo / Fanny ;D

kan inte sova.

Fan jag kan inte sova. Jag som tänkte somna i tid idag så jag kommer upp imorogn..
Vad ska man göra.. Lyssna musik och fundera lite över livet just nu. kan man kommer fram till något bra?
allt man bara vill få ut, men vågar inte. vill inte förstöra mer.
snart åker man iväg ett tag iallafall, de ska bli skönt. komma ifrån allt och alla för ett tag.. bara få njuta och leva för en stund.

Xoxo / Fanny



Finns inge ord just nu.


(:

Nu har jag badat käkat kvällsmat och håller på att kolla film :) Mys mys.

Idag ska jag lägga mig i tid eftersom jag ska iväg imorgn.. Ska hämta mitt pass och sen blir de hem till sandra för att klippa och färga hennes hår. Sen blir de så klart god fika där också ;) Mums.

Men nu ska jag kolla klart filmen sen blir de väl sängen :)

God natt!

Xoxo / Fanny

just nu.

Har precis käkat pannkakor * som jag gjort * mycket gott :) de är inte varje dag man äter de. Nu tänkte jag gå up och ta ett långt varmt bad för de behövs verkligen just nu. ;P

Jag är så vilse i tankarna idag.. Jag fattar ingenting längre?
Ena dagen är jag inte bra nog och andra dagen duger jag?
Vad händer? Prata med mig så att jag förstår?
I texten stod de att vi hade kommunikationsproblem :S inte så konstigt när du inte förklarar eller pratar tydligt så man förstår? Bara skicka texter, va kylig, skriva ett ord och tro at jag ska förstå? de hjälper inte alls.. Jag försöker prata med dig, försöka lösa alla problem och ja jag verkligen försöker men ingenting blir bra.. Allt blir bara fel....

Glöm inte.. I still love you. För att du är du!

Xoxo / Fanny

Hellu :D

Vaknade jätte sent idag.
Som sagt hade jag fullt upp igår. Först blev de några timmar i skolan, efter de åkte jag ner till stan och köpte en ny mössa sen blev de käka med martin och linus, lite snack och alkohol innan jag och martin åkte in till stan för att träffa Gabby. Vi gick till Tivoli och kolla på TrashQueen * lika bra som alltid * sen blev de bussen hem..

Vi träffa en Tant på knutpunkten som satt och snacja med oss hela tiden och så klart skulle hon ta samma buss som mig och fråga om hon fick sitta brevid och jag ville ju så klart inte vara otrevlig så jag svarade såklart ja.. När jag kom hem så somna jag i soffan direkt, vakna kl 8 imorse och gick upp och la mig i sängen och vakbade inte förens kl 13.30 :O de va längesen jag sov så länge kan jag säga.. Men men.

Idag har jag ingen aning om vad som händer faktiskt. Vi får helt enket se..

Hörs sen ;)

Xoxo / Fanny

Natti.

Äntligen sängen..

God natt allihopa hoppas ni kommer sova lika gott som jag :)


Xoxo / Fanny ;D





Tråkig Tisdag!

Idag har jag inte gjort så mycket. Vaknade och käka frukost i lugn och ro sen blev de en runda i skogen med mamma och hundarna * mysigt *, efter de åkte vi och handla lite sen va de dags för att laga mat. Jag va också tvungen att stryka lite eftersom jag håller på och göra vid i mina garderober :). Och nu sitter jag här och gör vid naglarna sen blir de sängen.

Imorgon blir de en betydligt mer händelserik dag. Först ska jag till skolan fast de är lov, måste plugga lite faktiskt och eftersom jag har en så snäll speciallärare så har hon tid för min imorgn :) Efter skolan blir de en rundra i stan, åste köpa lite grejer som alltid behövs. Fram mot kvällen blir de Tivoli med Gabbsan för att kolla på TrashQueen. De va så längesen jag va på någon av deras spelningar nu så man får ju passa på när dom är i helsingborg. :)

Men nu ska jag måla klart mina naglar och förberedda kläder för imorgon sen blir de sängen ;)

Xoxo / Fanny


Love you

.

Kärlek vid både första och sista ögonkastet!!!

I still love you.

Om du bara kände som jag.

Om du kunde förstå hur mycket jag känner och vill.

Jag förlorade det ända jag någonsin velat ha.

Xoxo / Ett </3

...

Jag försökte med allt men de funka inte ändå..

Have a nice life!!!!!!!!!!

</3



God natt.

Xoxo / Fanny


Hatar verkligen att vara utan dig!

Sova?

Hmm jag funderar starkt på att sova nu, är riktigt trött.. Ska nog sätta på en film och lägga mig och somna till :) Mys mys.

Imorgon blir de att fixa garderoben och stryka lite :P inte så kul men de måste göras.

Har ju lov denna veckan men på onsdag blir de en sväng till skolan och plugga ändå. De behövs alltid!!

Jag kanske slänger in ett inlägg innan jag somnar men annars får ni sova så gott :) Natti natti.

Xoxo / Fanny

RSS 2.0