!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Vill flytta hemifrån. NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU"!!!

Helgen.

Hej alla sötnosar. Har verkligen inte hunnit blogga. Igår ringde Molle och väckte mig, hon ville käka frukost i stan så jag åkte in och mötte henne. Vi käka jätte gor frukost och sen gick vi en runda på stan :) Efter de åkte jag hem sanbbt och gorde vid mig eftersom jag skulle hem till isabelle och käka middag. Min lillasyster följde också med *mysigt*. Nelly åkte på fest med sina vänner medans jag och isabelle åkte in till viking där daniel och lina spela. Efter de träffa vi lite folk, sen blev de hem till sängen.

Och idag har jag bara slappat och sovit. Kanske ska träffa min kärlek senare *hoppas* annars blir de film med mig själv :P Men nu ska jag in i duschen iallafall. Hörs sen.

Xoxo / Fanny

Sängen.

Nu ska jag prata lite med joakim i telefon innan jag somnar.

GOD NATT!!!!!

Xoxo / Fanny

vilken dag..

Idag har ag hunnit med mycket.. Sista dagen på prektiken :/ tråkigt att sluta precis när man lärt känna alla.. Men de är ändå skönt att va ledig nu.. Efter de åkte jag hem till Joakim och hade mysigt, kom hem och då va mina syskon här och hjälpte till att packa och fixa inför flytten. Vi fick också sålt mina bokhyllor så de va skönt.. Sen var de dags att rensa kläder och tvätta så nu har jag precis hämtat upp de sista, nu blir de äntligen en lugn stund i sängen med tv och data :D

Xoxo / Fanny

Ljust?


Eller ska jag ha de blont?
ÅÅ hjälp mig.
Vilket tycker ni jag passa bäst i?

Mörk?


Saknar mitt mörka hår lite faktiskt..
Vad tycker ni ?

Fönster.


Detta är mitt fönster i rummet jag har nu.
I min nya rum kan jag inte ha mina älskade gardiner :/
men de ska nog bli fint där ändå.

Packa.

Vilken dag. Först praktik, fick gå tidigare för jag skulle till sjukhuset och göra lite tester och de tog 2 och en halv timme :O sen åkte jag hem och sov lite. Min kusin kom förbi en sväng så vi satt alla i köket och prata *mysigt*. Och nu har jag packat en massa eftersom vi ska flytta snart :) LÄNGTAR.

I helgen har jag fullt upp med middagar, myskvällar, packning och massa annat.
Och nu ska jag sitta här vid datan lite innan jag går och lägger mig :)

Xoxo / Fanny

Ännu en dålig dag.

Vad är detta? En dålig dag till. Har sjukt ont imagen idag, Vet inte varför ? Hade ont i huvudet imorse också men de har gått över.. Nu väntar jag på att min mamma ska ringa hon e på väg hem från Gotland :) Saknar henne ganska mycket nu när jag inte bor där längre. Nä nu ska jag käka lite och försöka göra vid lite här hemma vi hörs sen :)

Xoxo / Fanny

Min lilla syster är min ängel!


Cornelia du är min ängel.

Tårarna går inte att stoppa.

God natt!

Nu ska jag gå och lägga mig tänkte jag, kommer bli en jobbig dag imorgon på praktiken, hoppas jag kan få lite sömn inatt iallfall. God natt allihopa.

Xoxo / Fanny

Dåliga dag!

Hej allihopa. Har varit dålig uppdatering eftersom jag inte varit hemma alls och idag blir de inte mycket bättre. Har inte alls lust att blogga idag, hände lite saker inatt så de är inte den bästa dagen idag. Kanske skriver sen, nu ska jag bara ligga i sängen och kolla på tv.

Xoxo / Fanny

RSS 2.0