Love


Jag igår efter lite roligt med sminket! Älskar DET! <3

Inte orkat!

Har verkligen inte orkat skriva och har inte hunnit heller för den delen..

Men idag har jag iallafall varit i skolan och sen blev de stan med Johanna :) På stan träffa vi Suha och Josef ( världens underbaraste bebis ) så när Johanna stack hem så fortsatte vi på stan och sedan vidare till Mezo för att käka lite! Mums så gott och fy vilken härlig dag.

Suha är en underbar människa, en av de bästa jag träffat tror jag och hennes lille son är ju en ögonsten! <3

Nu ska jag nanna kudden för de blir tidigt upp imorgon.

Imorgon lägger jag också in bilder från påsk och lite annat :)

God natt & sov så gott!!

/ Fanny

Måndag!

Idag har vi varait hos morfar och käkat grillat och massa gott gott. Det har varit en super mysig dag idag också så jag är så nöjd. (:

Nu blir de Tvn och sen göra vid för skolan imorgon! Usch jag längtar inte alls :/

God natt och allt det där!

/ Fanny

Sängen!

Nä nu är jag så trött så jag måste verkligen gå upp och lägga mig.

Imorgon blir de middag hos morfar sen får vi se...

God natt och sov så gott för de ska jag verkligen göra :)

/ Fanny

!!!

Haft en underbar dag. Efter en hel dag ute i solen har jag nu tagit ett varmt härligt bad men tända ljus och skön musik. Sitter nu med ansiktsmask och hårinpakning och myser framför tvn.

Jag har faktiskt fått lite färg idag, till och med bränt mina axlar. ;) Att bränna sig är kanske inte de skönaste men de känns andå så härligt för nu vet man att sommaren är på väg och jag bara älskar det.

Det är ju också BB veckofinal så jag undrar vem som åker ut idag. själv tror jag de blir madde!

Tvn nu så ha the!!

/ fanny

Mys dag!!!

Riktigt mysig dag idag. Karin kom hit med bullar och ägg, så de blev frulle i trädgården i de häliga varma vädret. Har suttit ute och solat hela förmiddagen nu. Jag bara älskar detta vädret!!!

Humöret är faktiskt på topp idag trots allt, fast de bara snurrar i huvudet. Men de är skönt att de känns hyfsat idag.
Jag hoppas dagen fortsätter såhär.

Nä nu ska jag gå ut i solen igen men ett kallt glas Cola!

Ha the

/ Fanny

Oväntat!

Hmm då sitter man här igen. Har fått oväntade samtal nu tidigt på morgonen. Vet absolut inte vad jag ska tycka t'nka eller känna efter detta, de gör mig bara förvirrad. Vet inte om de är början på något bra eller början på något dåligt men de återstår väl att se.

Har inte fått många timmars sömn ( ungefär 2 timmar ), men nu känns de inte lönt att lägga sig. Solen skiner ju och fåglarna kvittrar. Det blir väl att sätta på lite kaffe och sätta sig i trägården en stund.

Denna dagen kommer bli intresant, vet inte vad jag har att vänta mig.

Men hej så länge!!!!

/ Fanny

Natti natti!

Nä nu har jag kollat hela veckans avsnitt av Big Brother så nu ska jag gå och lägga mig. Känner på mig att de kommer bli en trög natt. De är skönt att man är ledig på måndag också iallafall :)

God natt & sov så gott!

Puss puss
/ fanny

Härlig Påsk!

Har precis kommit hem från påskfirandet hos min morbror. Det har varit super mysigt, blev god påskmat, god dricka, massa andra godsaker, lek i det härliga vädret och en massa mys.

Efter en del omständigheter trodde jag inte de skulle bli något påskfirande för min del, men lyckligt vis så har jag en Morbror som så klart bjöd in oss och det är jag så glad för. Jag tycker det är så mysigt med alla högtider och blev så besviken när de inte skulle bli av, men vilken tur jag hade att de ändå blev en bra Påsk! :)

Nu blir de nog ett bad och sen Tv!

/ Fanny

Igång igen!

Ja jag får väl börja skriva här igen. Känns som de va för längessen nu. Hmm vet bara inte vad jag ska skriva, är ganska tom i huvudet idag.

Idag har vi fixat lite i trädgården jag och mamma, och nu sitter vi och tar en kall öl i värmen. Sen vid 18.00 ska vi på påskmiddag hos min morbror :) Har längtat efter påsk maten!! hihi.

Jag slutar här för tillfället!

Glad påsk!

/ Fanny

RSS 2.0