Duschen!

Nu har jag precis kommit hem från praktiken, ska hoppa inte i duschen och fixa mig innan jag drar vidare till Joakim för att senare dra ner till festivalen :) Hörs sen.

Xoxo / Fanny

Trash Queen!


Mina favorider Trash Queen spelar ju idag på Helsingborgsfestivalen :)

(Bilden är tagen på Landskrona karnivalen)

God morgon!

Vakna för en kvart sen och måste snart rusa till bussen. Mitt larm på mobilen funkar tydligen inte som de ska så man vakna lite sent idag. Hinner inte käka frukost eller någonting ;/ Buuu huuu. Men men idag blir de festival iallafall och de är fredag. Det betyder sova länge imorgon :D Yeeeey.  Nä nu ska jag dra till praktiken vi hörs sen.

Xoxo / Fanny

Natti!

Nu ska jag sova hade jag tänkt, som jag sa innan är jag riktigt trött idag.
Sov så gott alla, hörs imorgon ;D

Xoxo / Fanny

Denna dag..


Nu har jag precis kommit hem. Praktiken har varit bra fast jag har varit riktigt trött, efter de åkte jag till stan och mötr mötte upp Isabelle, fixa lite ärende och så sen tog jag bussen hem till joakim, de blev en sanbb runda hos honom bara och nu e jag hemma igen i min säng framför data och tv. SKÖNT SOM FAN.

Hade också ett litet bråk med min barndoms kompis idag.. Förstörde hela min dag. Fattar inte hur folk tänker ibland.. Men men vi alla e olika och de är ju tur de. Har inget mer att säga om detta just nu faktiskt.

( Bilden är på Isabelle )

Xoxo / Fanny

Grå!


Bjuden på dena bild så länge. Det är ingen färg glad dag idag.
Gråtttt och tråkigt. Vill ha sol!!!!!

God morgon!

God morgon på er allihopa. Idag är jag så trött, ville verkligen inte gå upp ur sången men man har ju inget val. Ska snart bege mig till praktiken och efter de ska jag möta upp Isabelle i stan, ska fixa lite ärenden. Sen får vi se vad denna gråa dagen bjuder på.. Nä nu ska jag käka lite frukost och sen åka. Hörs sen ;D

Xoxo / Fanny

Djupa diskussioner!

Mysig fika med Maja och Elise, va så skönt att prata av sig med någon som vet hur de egentligwn ligger till. Vi hade djupa diskssioner om en massa saker, jag älskar att ha djupa samtal med folk, jag verkligen älskar att få ut sånt djupt som ligger så långt inne i tankarna. Jag kan bli så arg eller så spinner jag vidare på massa konstiga saker.. Haha fattar ni vad jag menar?

Efter att dom drog hem gick jag ner till pizzerian och träffa Joakim och hans 2 vänner, dom tog bussen och vi gick en runda, slog oss ner på en bänk, prata och bara mös sen va han tvungen att åka.

Nu ska jag sätta på ett avsnitt Gossip Girl sen nanna kudden.

Xoxo / Fanny

Fika?



Här är en gammal bild på mig och Maja ( min brors sambo ), på den tiden hade man mörkt hår . haha :P
Maja jobbar på förskolan där jag prektiserar, de känns skönt att man känner någon där ju.
Det gick faktiskt ganska bra idag alla är trevliga och snälla mot mig, känns bättre än första gången jag va där men då jobba jag med annan personal.
Majas syster Elise är nere på besök från Ånge så dom kanske ska komma hit och ta en fika med mig idag. Det är så tråkigt att bara sitta hemma och inte göra något. Vad ska ni göra idag ?

Xoxo / Fanny

Det här är jag!


Fanny Schröder 19 år från Helsingborg

Hejsan eller kanske ska säga God Morgon!

Klockan är aldeles för mycket nu, har inte sovit en blund och jag som snart ska upp och åka till praktiken :/ men men vad ska man göra. Man har ju varit hemma nu i 2 dagar eftersom jag har sträckt en muskel i ryggen men nu e man på fötter igen, hoppas iallafall de ska gå bra idag och att jag inte har allt för ont. Nä de ska nog gå.

Jag ska också se om jag kan få lite extra jobb i kiosken på råå nu sista tiden av sommaren. Hoppas på de iallafall, de är ju aldrig fel med lite pengar.

Nu till helgen är de ju Helsingborgsfestivalen också så de ska bli intressant och se vad som bjuds på, mina vänner TrashQueen ska iallafall spela kl 20.00 på fredag så dom måste man ju kolla på :) Dom e super!

Men men nu ska jag ja inte sova iallafall för då kommer jag aldrig komma upp, bara 2 timmar kvar till klockan ringer ändå. Men ska kolla några avsnitt av Gossip Girl säsong 2, älskar den serien gör inte ni också de?

Xoxo / Fanny

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0